Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Halseby.dk

:

Wiki: Startside

test

mille sommerhus grund.PNG

35.pdf35.pdf

Velkommen til dit wikibibliotek.
Du kan komme i gang og føje indhold til denne side ved at klikke på Edit øverst på denne side, eller du kan få mere at vide om wikibiblioteker ved at klikke på Sådan bruges dette bibliotek.

Hvad er et wikibibliotek?


Wikiwiki betyder hurtig på hawaiiansk. Et wikibibliotek er et dokumentbibliotek, hvor brugerne let kan redigere alle sider. Biblioteket vokser organisk ved at knytte eksisterende sider sammen eller ved at oprette links til nye sider. Hvis en bruger finder et link til en side, der ikke er oprettet, kan vedkommende følge linket og oprette siden.

I forretningsmiljøer er et wikibibliotek en nem måde at registrere oplysninger på. De oplysninger, der normalt udveksles i e-mails, opsamles i uformelle samtaler eller nedskrives på papir, kan i stedet registreres i et wikibibliotek sammen med tilsvarende oplysninger.

Af andre eksempler på brug af wikibiblioteker kan nævnes brainstormingidéer, samarbejde om design, oprettelse af en brugervejledning, indsamling af data på stedet, sporing af callcenteroplysninger og opbygning af et leksikon fuldt af viden.
 
 
eeeeee